Hoe maak ik bruiswater met mijn Wassermaxx-apparaat?

Stap 1: monteer de fles
Reinig de fles voor het eerste gebruik met lauw warm water en een zacht vaatwasmiddel. Vul ze daarna tot aan de maximumvullijn met koud kraantjeswater. Doe ze niet te vol, en carboneer alleen plat water. Plaats de fles in het apparaat en draai ze naar rechts, tot ze veilig vastzit. Controleer of ze veilig in het toestel zit.

Stap 2: doe het water bruisen!
Houd de knop boven aan het toestel gedurende twee tot drie seconden ingedrukt om kraantjeswater in verfrissend bruiswater om te toveren. Afhankelijk van hoe lang u de knop ingedrukt houdt, creëert u uw favoriete bruissterkte. Hebt u het water graag bruisender? Houd de knop dan gewoon nog twee tot drie extra seconden ingedrukt. U ontdekt al heel gauw uw favoriete bruissterkte. De knop voor de CO2-dosering moet automatisch naar zijn beginstand terugkeren. Gebeurt dat niet? Neem de knop dan bij zijn inkeping vast, en trek hem omhoog.
Om technische redenen is het mogelijk dat u tijdens de carbonatie een fluitgeluid hoort. Dat is perfect normaal, en kan helemaal geen kwaad. Druk niet met al te korte tussenpozen op de knop, anders kan er water uit de drankjesmaker druppelen.
Tip: koud water bruist sterker. Bewaar daarom altijd een voorgekoelde Wassermaxx-fles met drinkwater in de koelkast.

Stap 3: verwijder de fles, en geniet van uw bruiswater of frisdrank.
Draai de fles naar links, en trek ze naar beneden zoals de afbeelding toont. En geniet meteen van uw huisgemaakt bruiswater, of meng het met uw favoriete Wassermaxx- of SodaStream-siropen om uw lievelingsfrisdrank te creëren.
Tip: voegt u siroop toe? Houd de fles dan een beetje schuin om te vermijden dat ze overloopt.